24.01.2018
Sdílet

Základní seminář ZFP akademie je trendy

Společnost ZFP akademie, a.s. připravila ve dnech 23. až 24. ledna 2018 novou verzi Základního vzdělávacího semináře pro veřejnost. Tento Základní seminář je stěžejním stavebním kamenem unikátní Vzdělávací akademie ZFP. Je určen široké veřejnosti, které přináší odpovědi na otázky, jak řešit svou individuální finanční situaci nebo finance celé rodiny. Od založení společnosti ZFP, která působí na trhu již 23 let, navštívilo Základní semináře společnosti ZFP akademie, a.s., celkem 286 tisíc občanů.

ZFP akademie oslovuje zájemce o finanční vzdělávání sloganem „Pojď a nauč se rozumět svým financím“. Příprava aktualizované přednášky Základní seminář probíhá pravidelně jednou za rok. Ve spolupráci se špičkovými odborníky a lektory společnosti jsou do ní zapracovány poslední poznatky, aktuální informace a trendy z oboru financí, rétoriky a andragogiky.

„Rád bych Vás pozval na Základní vzdělávací seminář společnosti ZFP akademie. Právě pro Vás tuto přednášku aktualizujeme o nové informace, které vám pomohou rozumět Vašim financím. Spolu s mými kolegy lektory se na Vás těšíme v hotelích AKADEMIE Velké Bílovice, Naháč u Prahy, Hrubá Voda nebo v Seminárním centru AKADEMIE v Ostravě. Přijďte porozumět penězům, rádi Vás to naučíme“, říká garant přednášky a profilektor Ing. Roman Slavík.

Mám zájem o služby

Přihlašte se k našemu newsletteru a získáte nové informace ze světa financí.