27.04.2018
Sdílet

ZFP akademie oslavila 23. výročí

Měsíc duben se ve společnosti  ZFP akademie, a.s., nesl ve znamení sportovních a společenských akcí, kterými si připomněla 23. výročí od svého založení. Svou činnost zahájila společnost 1. dubna 2015 ve Velkých Bílovicích, kde byla založena společnost Z F P s.r.o. Hlavním posláním společnosti je vzdělávání široké veřejnosti ve financích. Prostřednictvím unikátního vzdělávacího systému proškolila na 288 tisíc účastníků Základního semináře. Po celé České republice působí prostřednictvím obchodních zastoupení v podobě 68 regionálních kanceláří. Za dobu svého působení na trhu zprostředkovala více než 3,5 miliónů finančních programů. 

Oslavy 23. výročí započaly 28. března 3. ročníkem tradičního hokejového turnaje ZFP GROUP HOCKEY CUP 2018 na Zimním stadionu v Břeclavi. Turnaj týmů z Česka a Slovenska se stal skvělou příležitostí k posílení týmového firemního ducha. Po úspěších české strany ve dvou minulých ročnících, kdy vyhrál tým výběru Hlavních regionálních kanceláří č. 6 a 11, se letošním vítězem stal tým výběru Strukturních kanceláří ze Slovenska. Jeho štítek se tak ocitl vedle předchozích vítězů na podstavci putovního poháru ZFP.

Hlavní společenskou událostí věnovanou 23. výročí se stalo společné setkání nejúspěšnějších spolupracovníků pod názvem „23 let na jedné lodi“. Konalo se 26. dubna 2018 v Kongresovém domě ve Velkých Bílovicích, v místě kde před 23 lety ZFP vzniklo. Za přítomnosti zakladatelů ZFP, manželů Poliakových si na 600 účastníků akce společně připomnělo historii a významné firemní mezníky. Přes prezentace věnované současným úspěchům a společným hodnotám, se dostali až k výzvám a vizím budoucnosti. Skvělou atmosféru slavnostního galavečera umocnilo vystoupení laureáta letošního Zlatého slavíka a hudební ceny Anděl, hudební skupiny MIRAI.
 

Mám zájem o služby

Přihlašte se k našemu newsletteru a získáte nové informace ze světa financí.