12.06.2018
Sdílet

ZFP RACE CHALLENGE #2018

Největší firemní sportovní akcí letošního roku v ZFP bude 1. ročník překážkového běhu ZFP RACE CHALLENGE #2018. Proběhne 24. srpna na Slovensku v prostorách areálu Kamenný Mlyn v okolí hotelu Rozália v Lozornu. Závody vycházejí z pojetí závodů Spartan Race. Na 700 účastníků si bude moci vyzkoušet tratě v různých kategoriích od profi až po dětské.  

ZFP Race 2018 je překážkový běh na 5 km, který se poběží po lesních cestách, voňavým lesem, jen tak po louce a také v potoce. Na trase bude připraveno víc jak 15 přírodních nebo umělých překážek, které se vás pokusí na cestě zbrzdit. Výpomoc a podpora na trati je cestou ze strany registrovaných účastníků povolená. V případě, že závodník v kategorii Profi nepřekoná překážku, dostane trest v podobě 10 burpees neboli angličáků. Platným opakováním burpees se bere ve spodní poloze dotyk hrudníku země a v horní poloze výskok s rukama za hlavou.  Jednodušší to budou mít závodníci, kteří se zaregistrují v kategorii Hobby. Absolvují také 5 km, ale pokud si na překážku netroufnou, mohou ji obejít a beztrestně pokračovat dále. Příležitostí pro rodiče, jak zabavit své děti je dětská trasa, která je dlouhá 1600 m a je určena pro 2 kategorie ve věku 12-15 let a 11 let a mladší.
 

Využijte Akci 1+1

Akce je příležitostí, jak se závodů zúčastnit i bez toho, že jste spolupracovníkem ZFP. Máte-li známého nebo kámoše z řad ZFP, který má své interní osobní číslo, můžete se závodů zúčastnit s ním. Neváhejte a kontaktujte ho.

Akce ZFP Race 2018 je celodenní. Pro registrované účastníky bude k dispozici vše, co k takovým závodům patří, včetně občerstvení, šaten, sprch a WC. Na místě bude připraveno občerstvení i pro ostatní hosty, kteří přijedou fandit svým favoritům. Večer čeká na účastníky noční After party s kapelami. Závody pořádá společnost La Verde Events s.r.o. ve spolupráci se ZFP akadémia, a.s.
 

Přijeďte překonat sami sebe a užít si báječný den se ZFP!

Neváhejte s přihláškou!
Startovní listina se rychle plní a počet účastníků je omezen. 
Vyberte si kategorii a registrujte se zde. Součástí registračního formuláře jsou podrobné propozice k závodu.

 

Mám zájem o služby

Přihlašte se k našemu newsletteru a získáte nové informace ze světa financí.