22.12.2020
Sdílet

Investicím do nemovitostí se daří. ZFP Finance I. proto připravuje další projekty



Datum: 22. 12. 2020

Novou hvězdou v naší rodině dceřiných společností ZFP GROUP, která raketově roste, je ZFP Finance I. Poslední *crowdfundingy nám ukazují sílu obchodní sítě ZFP akademie, která naplnila poslední projekt Apartmány Labská ve výši 45 mil. Kč za 6 hodin. Po tomto crowdfundingu zbylo v peněženkách 15 mil. Kč, které „čekaly“ na nové projekty.

 
Nově jsme spustili crowdfunding pro společnost ZFP Užice (vlastněná ZFP GROUP, a.s.), která kupuje obchodní podíl v srbském obchodním centru NEST od společnosti RC EUROPE, a.s. Pár dní před spuštěním bylo v peněženkách připraveno přes 40 mil. Kč. Velmi nás těší důvěra investorů, obchodní sítě a akcionářů, která nám ukazuje, že náš potenciál je na úrovni skupin J&T nebo PPF.
 
Stáváme se dynamicky rozvíjející se investiční skupinou ZFP GROUP, která má svá aktiva v České republice, Slovensku, Maďarsku, Polsku a Srbsku. Prozradím, že v roce 2021 máme v plánu vstoupit i na trh v Rumunsku, a to hned akvizicí, která bude objemem převyšovat 200 mil. Kč a pro tamní trh bude tato akvizice jedna z největších v daném roce.
 
Nadále trvá naše stanovisko, a to bezpečnost na prvním místě, která nás limituje sice co do počtu projektů, ale chrání naše investory, obchodní síť a celou značku ZFP. V roce 2021 plánujeme projekty v celkové výši přesahující 400 mil. Kč, následkem toho investiční skupina ZFP GROUP dosáhne významného růstu, kdy v hodnotě aktiv se přiblížíme 1 mld. Kč. Dalším milníkem bude získání vyšší licence platebních služeb od ČNB pro ZFP Payments, o kterou jsme již zažádali a pracujeme na ní. Po získání této licence nebudeme limitováni velikostí transakcí (v současné době cca 400 mil. Kč ročně) a můžeme nakročit k transakcím v hodnotě 1 mld. Kč ročně a dalším výhodám.

AB7A1282U_m.jpg










Ing. Zdeněk Nezval, MBA
jednatel ZFP Finance I., s.r.o.

 
* Crowdfunding je způsob investování, do kterého se může zapojit větší počet lidí s menším obnosem. Cílová suma je tak složená z více částek.
 

Mám zájem o služby

Přihlašte se k našemu newsletteru a získáte nové informace ze světa financí.