22.12.2020
Sdílet

Pod stromečkem peníze v obálce? Udělejte si radost i po Vánocích



Datum: 26. 12. 2020

Štědrý den je za námi a mnoho z nás získalo od Ježíška obálku s příspěvkem na něco pěkného. Jak ale investovat získané peníze tak, aby vám dělaly radost i v budoucnu? Přinášíme vám tři tipy, které se vám mohou během rozhodování hodit.

Místo utrácení peníze do stavebka

Ačkoliv zejména vaše děti nemusí být touto variantou zrovna potěšeni, jednou vám za ni poděkují. Obzvlášť pokud se sejde na Štědrý den pod stromečkem obálek několik. Domluvte se s nimi a vložte jim část peněz na stavební spoření s výhodnými podmínkami. Za pár let se jim naspořený finanční obnos bude hodit.

Úhrada pojištění

Koho by nepotěšilo, kdyby za něj někdo zaplatil pojistné na auto, pojistku „na blbost“ nebo pojištění nemovitosti? Přitom peníze v obálce jsou ideální příležitostí zbavit se starostí hned na začátku a později můžete věnovat své finance koníčkům, zábavě či cestování.

Investice do crowdfundingových projektů

Ne každý má naspořenou dostatečně vysokou částku na investování do vlastní nemovitosti, a proto jsou na trhu tzv. crowdfundingové projekty, do kterých se může zapojit větší počet lidí s menším obnosem. Celková suma je tak složená z více částek. Dejte své finance dohromady a nadělte si pod stromeček výhodnou investici, jejíž výnos vás brzy potěší.

 

Mám zájem o služby

Přihlašte se k našemu newsletteru a získáte nové informace ze světa financí.