22.10.2018
Sdílet

3. ročník Lednicko-valtického hudebního festivalu potvrdil své kvality

Václav Hudeček – housle, Kristína Fialová – viola
Společnost ZFP akademie byla generálním partnerem 4. koncertního večera 3. ročníku Lednicko-valtického hudebního festivalu s názvem Violino Václava Hudečka.

Na tři stovky hostů mělo 5. října v zámecké jízdárně lednického zámku možnost zažít a vyslechnout si mistrovu špičkovou interpretaci barokní hudby za doprovodu Janáčkova komorního orchestru vedeného uměleckým vedoucím Jakubem Černohorským. Jejich vystoupení patřilo bezesporu k vrcholům festivalu. Hostitelem večera se v roli generálního partnera rovněž stala Šlechtitelská stanice vinařská Velké Pavlovice, která představila skvělá vína vlastní produkce a připravila pro VIP hosty občerstvení. Jako mimořádný host se koncertu zúčastnila paní Karla Mornstein Zierotin, která je posledním potomkem šlechtického rodu Žerotínů.

Letošní 3. ročník Lednicko-valtického hudebního festivalu se dá nazvat jednoznačně úspěšným. Jeho osm koncertů proběhlo ve dnech 29. září až 13. října. Poblahopřát můžeme především organizátorům festivalu v čele s Jiřím Partykou. Svou citlivou dramaturgií, uměleckým obsazením a volbou hvězd festival potvrdil svou neustále rostoucí kvalitu.

Společnost  ZFP akademie, a.s., se v tomto roce stala partnerem Lednicko-valtického hudebního festivalu již podruhé. Partnerstvím festivalu podpořila významnou lokální kulturní akci, která probíhá v unikátních architektonických skvostech Lednicko-valtického areálu, který figuruje na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO. Tato akce se postupně stává prestižní nejenom díky prostředí, ale především pro svou zajímavou dramaturgii a špičkové umělecké obsazení. 
 
Podívejte se na video z letošního 3. ročníku LVHF:
 

Mám zájem o služby

Přihlašte se k našemu newsletteru a získáte nové informace ze světa financí.