24.06.2019
Sdílet

Hotel Akademie Naháč otevřel dveře do světa wellness

Chocerady-24-cervna-2019-3.png
 

Zbrusu nové WINE&Spa AKADEMIE si nyní mohou užívat návštěvníci Hotelu Akademie Naháč. Relaxační zónu společně otevřeli ve čtvrtek 24. června zástupci investora ze skupiny ZFP GROUP a provozovatele, společnosti ZFP Hotely. Nové wellness unikátní svým designem, materiálovým provedením i technologiemi se tímto stává vlajkovou lodí wellnessů sítě hotelů Akademie společnosti ZFP Hotely.
 

„Ráda bych poděkovala všem, kteří se na této práci podíleli, tedy od stavební firmy přes architekta až po finální úklidové práce. Hlavně přeji, aby tyto prostory zůstaly i nadále tak krásné. Je totiž mnohem jednodušší něco vybudovat, ale daleko náročnější a složitější to udržovat. Je tedy na nás všech, abychom zde našim hostům vytvářeli příjemné prostředí, “ řekla na otevření wellness předsedkyně představenstva ZFP GROUP Jarmila Poliaková, která po boku jednatelů společnosti ZFP Hotely Lucie Pavlicové a Martina Komárka přestřihla slavnostní pásku. 

Luxusní prostředí provoněné svěžím vínem si tak hosté mohou dopřát v prostorném whirlpoolu, saunách i při masážích profesionálních masérů. Návštěvníky Hotelu Akademie Naháč jistě osloví relaxační procedury v saunovém světě, kde najdou jak finskou, tak parní a BIO saunu. Zároveň se zde nachází ledová kašna, ochlazovací bazének i odpočinková místnost s motivy moravského vinohradu s krbem a balkonem. V nabídce hotelu je také privátní část SPA, jejíž dominantou je whirlpool až pro šest osob. Uvolněnou atmosféru výtečně doplňuje občerstvení v podobě sektu a čerstvého ovoce i kvalitní vinná kosmetika VINOBLE.  

                                                                                                        

Mám zájem o služby

Přihlašte se k našemu newsletteru a získáte nové informace ze světa financí.