31.07.2020
Sdílet

Právě vyšlo nové číslo časopisu Naše ZFP 2/2020


Datum: 31.07.2020
 

Právě vyšlo nové číslo časopisu Naše ZFP 2/2020

Léto je v plném proudu a my jsme pro vás připravili další číslo časopisu Naše ZFP, které obsahuje mnoho zajímavých článků a rozhovorů. Udělejte si tedy pohodlí a užijte si chvíle pohody s příjemným letním čtením.

Hlavní tváří tohoto čísla se stala obchodní ředitelka ZFPA a členka představenstva ZFP GROUP a ZFP akademie Anna Slámová, která ve společnosti působí více než dvacet let. Jaké byly její začátky a co se od té doby změnilo?

Koronavirové období se nevyhnulo ani nám, a museli jsme tak na čas uzavřít celou síť hotelů i Základní semináře. Když však opadla omezení, ve velkém jsme vzdělávání opět nastartovali. Zároveň jsme vysílali online v rámci webinářů nejen s obchodními partnery a s koronavirem se popasovaly i naše regionální kanceláře. I na toto téma se v časopisu zaměříme.

Představíme vám také back office ZFP Energy, novou kancelář ZFP Servis a nechybí ani rozhovor s Martinem Žvátorou ze ZFP Reality. Pokud ještě nemáte plány nejen na nadcházející měsíce, můžete se inspirovat na posledních stranách, kde již tradičně najdete to nejlepší ze Šlechtitelky i sítě našich hotelů Akademie.

Online verzi časopisu Naše ZFP najdete již nyní ZDE.




 

Mám zájem o služby

Přihlašte se k našemu newsletteru a získáte nové informace ze světa financí.