26.03.2019
Sdílet

ZFP GROUP podpořila Ligu vozíčkářů

Zástupci ZFP GROUP s patronem turnaje Adamem Mendrekem, Mistrem ČR v badmintonu. Zleva: Martin Valihrach, Róbert Pružinský, Adam Mendrek, Radek Kučera, Ondřej Haas.


ZFP GROUP podpořila 6. benefiční badmintonový turnaj Ligy vozíčkářů. V sobotu 23. března 2019 v Xarena Slatina Badminton Club v Brně proběhl další ročník dobročinného badmintonového turnaje, kterého se ZFP GROUP stala generálním partnerem již potřetí. 
Celkový výtěžek turnaje ve výši 180 tisíc Kč půjde na projekt bezbariérového tréninkového bytu pro těžce postižené mladé dospělé na jejich cestě k samostatnému životu.

 
V rámci programu občanské odpovědnosti jsme rovněž vyslali dva soutěžní týmy, z nichž jeden se z 35 týmů umístil na krásném 5. místě. „Těší nás, že naše firma podpořila tuto dobrou věc a že výtěžek z turnaje půjde na projekt vytvoření tréninkového bydlení pro osoby s fyzickým a často i mentálním postižením, které se chtějí osamostatnit. Dobrý pocit ještě umocnil výsledek sportovních klání, ve kterých se našemu týmu ZFP Pozdní sběr podařila úspěšná firemní reprezentace a dosáhli jsme 5. místa. Prostě nám to první místo uteklo o 2 body. :) 6. ročník benefičního turnaje Ligy vozíčkářů tak dopadl celkovým úspěchem," řekl Radek Kučera.

„Přišli jsme reprezentovat ZFP na další ročník benefičního PINKu, který se tento rok konal pod záštitou mistra republiky v badmintonu Adama Mendreka. I když jsme od něj získali nějaké triky, stupňů vítězů jsme nedosáhli. Nicméně u této akce šlo hlavně o to podpořit dobrou věc, a to se určitě podařilo," říká Martin Valihrach. 

 

Mám zájem o služby

Přihlašte se k našemu newsletteru a získáte nové informace ze světa financí.